dilluns, 11 de maig del 2020

ACTIVITAT/REPTE DIARI 29


LES EMOCIONS

Bon dia a tots i totes! Començam una setmana més i aquesta trobam que és important  dedicar-la  als sentiments. Degut al confinament tots hem hagut de canviar les rutines diàries, la forma de relacionar-nos amb el nostre entorn, els espais de joc,... i això, a vegades, és difícil d’acceptar i  gestionar i més per als infants.
Aquesta setmana volem proposar algunes activitats i recomanacions que els poden ajudar a prendre consciència d’allò que senten i a resoldre situacions quotidianes de manera positiva i enriquidora.
A continuació, us volem ensenyar un conte que pot ajudar a comprendre les emocions d’una forma senzilla.

Així és el meu cor està protagonitzat per una nena que ens convida a obrir la porta del seu cor i passar per conèixer que hi ha dins.  A través de la història anirem descobrint diferents estats d’ànim i  sentiments. Segons el dia, el moment o  la situació, algunes vegades està contenta, d’altres trist, més tranquila, impacient,...
I al final, ens proposa  obrir la porta del nostre cor i mostrar com és.




T’HA AGRADAT EL CONTE?  L’activitat que us proposam és que dibuixeu com us vàreu sentir quan vam fer la videotrucada amb els companys i companyes de la classe, estàveu contents de vorer-los, tristos perquè fa molt de temps que no us veis,....
Agafeu un tros de cartolina o un foli, dibuixeu un cor, el retalleu i dins podeu dibuixar i escriure els vostres sentiments.
                        


Ens pots enviar les fotos, vídeos,... d'aquesta activitat.
A gaudir!!!
Ànim, junts en sortirem!!!


També ens pots escriure un comentari aquí baix.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada