dilluns, 18 de maig del 2020

ACTIVITAT/REPTE DIARI 33


SETMANA DELS ARTISTES

Bon dia nens i nenes!!

Què us sembla si aquesta setmana ens convertim en artistes?

Però sabeu què és un artista? (Aquesta seria una bona pregunta per fer als infants abans de començar la setmana i conèixer quina és la seva visió)

Els artistes són les persones que fan art i que representen allò que veuen, senten o pensen.  Els infants quan dibuixen, modelen, ballen, ... estan  exterioritzant la visió que tenen del món que els envolta i per aquest motiu a l’etapa d’infantil és molt important oferir recursos, eines, materials,... perquè puguin expressar i reproduir els seus pensaments i sentiments.

Amb les propostes d’aquesta setmana volem que els infants coneguin un poc més diferents formes d’expressió, que ajudaran a  potenciar la seva imaginació, la creativitat, l’experimentació,  despertar el gust per l’art i l’adquisició d’un millor domini motriu. 

Avui dilluns començarem amb el conte “SÓC UN ARTISTA”. En aquesta història el seu protagonista és un gran artista que li agrada experimentar amb els colors, les formes, les textures,... Tot allò que l’envolta li serveix d’inspiració per a realitzar les seves creacions. Però la seva mamà no comparteix el seu entusiasme pel que fa.

Escoltau el conte i descobrireu que li passa al seu protagonista!! 

Conte explicat pel i les mestres 
d'Educació Infantil del CEIP Sant Ciriac.



ACTIVITAT/REPTE: CUBISME

El cubisme és un art mental on no s'utilitzen els colors o l’aparença real, sinó que per a representar el dibuix  s’utilitzen les formes geomètriques (cubs, cilindres, esferes,...). Un dels principals temes d’aquestes obres són els autoretrats, que es van iniciar amb el collage, utilitzant elements de la vida quotidiana  com papers, teles i diferents objectes, per realitzar les seves obres.  

Avui us proposem fer un quadre  inspirant-vos en el cubisme, on podeu fer servir tot el que se us acudeixi (pintura, diferents materials…).
Aquí teniu diferents imatges per inspirar-vos. Ànim i no oblideu posar-li títol a la vostra obra!! 

Exemples del cubisme:





Ens pots enviar les fotos, vídeos,... d'aquesta activitat.
A gaudir!!!
Ànim, junts en sortirem!!!


També ens pots escriure un comentari aquí baix.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada