dijous, 14 de maig del 2020

ACTIVITAT/REPTE DIARI 32


AMULET ANTI-PORS

Avui us proposam fer un amulet anti-pors, que ens pot ajudar en situacions que ens provoqui aquesta emoció. 

La por és una emoció habitual i totalment necessària per al nostre desenvolupament evolutiu. La millor manera de superar-les és mostrar-nos segurs i amb confiança; però de vegades ens costa i necessitem ajuda d’algun objecte que ens faci sentir segurs.

 Amb aquesta activitat crearem el nostre amulet anti-por el qual ens protegirà i espantarà les nostres pors. 

El podem fer amb pasta de sal o qualsevol altre material que tinguem per casa. Es pot pintar de diferents colors i materials, com pintura acrílica o retoladors. A més, també es pot decorar posant-li ulls animats,  boca, orelles, nas, etc. 


A l‘hora de fer aquest amulet estarem treballant a més de l’expressió de les pròpies pors/emocions, la motricitat fina i la creativitat.



LA NATURA I LES EMOCIONS

Protegir la natura s’ha d'ensenyar des de la infància, inculcar el respecte per la natura aporta una excel·lent contribució a deixar-los un millor llegat.

Algunes de les accions que podem fer són actuar com a model, cuidar de l’entorn més proper, evitar la contaminació, amb un consum més responsable, reciclar, cuidar l’aigua i afavorir les activitats a l’ aire lliure demostrant-los les sorpresas que es poden trobar a la natura.

A continuació us mostrem algunes imatges per observar i pensar...

QUINES EMOCIONS US PROVOCA VEURE AQUESTES IMATGES?                                                                                          
                                                      



                                                                  
  

Amb aquesta activitat treballem les emocions davant situacions que passen al nostre voltant. També fent una conversa i amb l’ ajuda de l'adult, afavorim la reflexió dels infants sobre aquestes situacions i l’expressió de les seves opinions, dubtes o propostes.



Ens pots enviar les fotos, vídeos,... d'aquesta activitat.
A gaudir!!!
Ànim, junts en sortirem!!!


També ens pots escriure un comentari aquí baix.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada